Felhívás társadalmi összefogásra a Csalogány Kórusért …

Létezik ma Magyarországon egy kórus, amely kivételes értéket képvisel a társadalmunkban. Vezetője jogosan Magyarország Példaképe elismerésben részesült, akiknek Sir Roger Moore az UNICEF nagykövete is állva tapsolt és akiknek Kobayasi Kenicsiró is örömmel vezényelt. Ez a kórus a Csalogány Kórus, aki fogyatékos fiatalok énekén keresztül mutatja meg a világnak csodát.

Ősszel Nemzetközi Művészeti Fesztivál lesz – értelmi sérült fiatalok részvételével – Pekingben, ahová a méltán európai hírnévre is szert tett Csalogány Kórust is meghívták. Ők képviselhetik hazánkat.

A hír remek és méltán büszkék lehetünk rá, hogy a projektet szervező svájci Fondationpaix Alapítvány felfigyelt a klasszikus zenei területén éneklő fiatalokra.

Kevesen tudják, hogy ez a hírnév és zenei kvalitás mennyi gyakorlást és energiát igényel a vezető tanártól és kollégáitól, a tanítványaitól, akik erre a szintre 16 év után jutottak el.

A probléma azonban az, hogy a szervezők csak a kinn tartózkodás költségeit állják és a mintegy 6,6 milliós útiköltséget a zenekarnak kellene előteremtenie, ami azonban a nagy részben szociálisan rászorult, vagy állami gondozásban lévő fiataloknál elérhetetlen!

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány a közvélemény figyelmét felhívva szeretné elérni, hogy ezek a figyelemreméltó elismertségek és teljesítményt nyújtó fiatalok vegyenek részt ezen a Művészeti Fesztiválon és hirdessék – akik számára ez nem nyilvánvaló-, hogy minden ember érték!

A fiatalok eddig is jó „nagykövetei” voltak az országnak nem véletlen, hogy Bécstől-Dortmundon át Manchesterig hívták őket énekelni.

Az Alapítvány kér minden nagyobb médiumot e nemes ügy társadalmi támogatására. Szeretnénk, ha ebben a jószolgálati ügyben minél többen legyenek anyagi támogatással a Csalogány Kórus segítségére, hogy az utazáshoz szükséges összeg a fiatalok rendelkezésére álljon.

A zenekar vezetője Fabényi Réka a további részletekkel is szolgál támogatók esetleges kérdéseivel kapcsolatban a 06302403227 telefonszámon! A támogatás a Perspektíva a Jövőért Alapítvány számlaszámáról fog az együtteshez kerülni.

A számlaszámmal kapcsolatos egyéb adat a Perspektíva a Jövőért Alapítvány honlapján tekinthető meg.

Nem anyagi támogatás

Segíts a munkáddal, az időddel, a lelkesedéseddel!

Adó 1% falajánlása

Adószámunk: 18261231-1-03

Szponzorálás

Találjuk meg együtt az ideális együütműködési lehetőséget!

Banki átutalás

Bankszámlaszámunk:

Céges adomány

Közhasznúak vagyunk, így céged adóalapja akár 40%-kal csökkenthető...