Adatvédelmi tájékoztató, személyes adatok kezelése

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány a következő forrásokból juthat személyes adatokhoz, amennyiben ahhoz az érintett hozzájárul:

• hírlevél feliratkozáskor,
  • önkéntes-regisztráció alkalmával,
  • saját vagy külsős rendezvényeken,
  • toborzó kampány útján,
  • online kérdőív kitöltésével,
  • adományozás során,
  • kapcsolatfelvételkor.

Az adatok megadásával, az alábbiak lehetnek:

• e-mail cím,
  • név, cégnév,
  • cím,
  • telefonszám,

kifejezett hozzájárulását adod azok kommunikációs, marketing és adománygyűjtési céllal történő felhasználásához. Személyes adataidat alapítványunk a mindenkor hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. info-törvény, az 1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; a 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) betartásával kezeli, és addig tárolja, amíg a fenti célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod.

Alapítványunk a személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat semmilyen esetben sem adja át vagy továbbítja az adatfeldolgozással megbízott cégen kívül harmadik személynek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelezi. Az adatfeldolgozó önálló döntést nem hoz, a kapott utasítások szerint köteles eljárni.

Az elektronikus hírlevélre történő feliratkozás regisztrációval lehetséges, amely során csak a minimálisan szükséges adatodat, az e-mail címed megadása szükséges. A feliratkozásod csak akkor lesz érvényes, hogy azt a postafiókodba érkező e-mailben leírt módon megerősíted. Amíg ez nem történik meg, addig az alapítvány sem látja az e-mail címedet. Hírlevél kezelő rendszerünk a MailChimp mely megfelel a GDPR-nak, az Európai Unió adatvédelmi rendeletének. Az elektronikus hírlevélről bármikor le tudsz iratkozni és törölni tud e-mail címed a hírlevelek alján található linkre kattintva.

Alapítványunk a Google Analytics rendszert használja annak érdekében, hogy anonim módon megismerjük, hogy a honlap látogatói milyen tartalmakat tartanak érdekesnek,  illetve statisztikai elemzések készüljenek a látogatóink számáról és érdeklődéséről. Ezenkívül szeretnénk hozzájárulni a felhasználói élmény fokozásához.

Alapítványunk a személyes adatokat törli, ha

• azok kezelése jogellenes,
  • az érintett azt kéri,
  • az adatkezelés célja megszűnt, vagy
  • az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt,
  • vagy azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.

Adataid módosítását vagy törlését bármikor ingyenesen kérheted az alapítvány e-mail címén, postacímén. Kérésed beérkezésétől számítva legkésőbb 10 munkanapon belül töröljük adatait nyilvántartásunkból, de minden megteszünk, hogy ez 24 órán belül megtörténjen.

Hírlevél-feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és kövesd alapítványunk munkásságát, sikereit, vegyél részt programjainkon, pályázatainkon, felméréseinkben, segíts az erdei iskola és gyermektábor felépítésében.
Légy a Perspektíva a Jövőért Alapítvány közösségének a tagja!

Ne maradj le híreinkről, pályázatainkról, programjainkról!
Elfogadom a felhasználási feltételeket
Nem anyagi támogatás

Segíts a munkáddal, az időddel, a lelkesedéseddel!

Adó 1% falajánlása

Adószámunk: 18261231-1-03

Szponzorálás

Találjuk meg együtt az ideális együütműködési lehetőséget!

Banki átutalás

Bankszámlaszámunk:

Céges adomány

Közhasznúak vagyunk, így céged adóalapja akár 40%-kal csökkenthető...