Perspektíva a Jövőért Alapítvány

perspektivaajovoert.hu

Az alapító újrafogalmazta az alapítvány céljait

A kuratórium kérésére az alapítvány alapítója újrafogalmazta az alapítvány céljait, annak érdekében, hogy azok könnyen érthetőek, egyértelműek legyen. Tartalmilag a célok nem változtak, csupán át lettek fogalmazva, és hármas struktúrába rendezve. Az alapítvány céljai az új megfogalmazásban:

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány célja, hogy a magyar gyermekeket és családokat segítse határon innen és túl. Az Alapítvány céljait elsősorban (1) tudásmegosztással, (2) rászorultak segítésével és (3) a tehetségek támogatásával kívánja elérni.
(1) A nevelés, az oktatás, az ismeretterjesztés, a testi és szellemi képességfejlesztés, a sportolás kiemelt fontosságú minden korosztály számára, ezért az Alapítvány ezt az elsődleges céljának tekinti.
(2) Hátrányos helyzetű-, fogyatékkal élő-, fejlődésben lemaradt gyermekek, családok, idősek segítése az Alapítvány szociális családsegítő céljának meghatározó eleme.
(3) Tehetséges gyermekek felkutatására és támogatására is nagy hangsúlyt fektetünk, célunk, hogy minél több fiatal számára tudjunk perspektívát, jövőképet formálni. Hiszünk benne, hogy mindenki tehetséges valamiben, szeretnénk segíteni, hogy ezt a gyermekek meg is találhassák.

Határozatok, beszámolók, alapító okiratok az alábbi linken érhetőek el:

PROJEKTJEINK

gyerektabor

altalanossuli.hu

csakszuloknek.hu

csakszuloknek.hu