Tisztelet a családszerető apáknak! (Pályázat apák napjára)

F E L H Í V Á S

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány a 2012.06.17. „Apák napja” alkalmából pályázatot hirdet magyarországi 10-14 éves korú fiatalok részére:   „Az én édesapám”  vagy az „Én nagypapám címmel”.

Az előző 2010/2011 évi példaképem pályázat alapján a gyermekek a családi példaképről is nyilatkoztak, melyből kiderült, hogy a gyermekek számára a családon belüli példakép is fontos. Arról is meggyőződhettek a szervezők, hogy legalább annyi fiatal tartotta példaképnek az édesapját (nevelőapját), mint ahányan ugyan így az édesanyjukat jelölték.

A kiirt pályázatnak három részből kell állnia.

1.)    Nyilatkozat, melyben személyes jellegű  adatok  szerepelnek . (pl. név, születési év,szülői engedély az adatok publikálhatóságáról stb.)

2.)    Tulajdonságok leírása az apa, nagyapa neve betűinek felhasználásával. (pl. Nagy Tibor… N: Nagyon jó vele beszélgetni,  A: Apa  mindig segít a matematikai feladat megoldásába, Gy: Gyakran visz minket hétvégén kirándulni……stb.)

3.)    Egy másfél oldalas fogalmazás készítése: „ A legszebb élményem édesapámmal, (nagyapámmal).” címmel.

A pályázatokat e-mail-ben: a perspektivaalapitvany@gmail.com levelezési címre kell küldeni oly módon, hogy a nyilatkozatban szereplő szülői aláírás is szerepeljen rajta. A pályázat postai úton is feladható, ebben az esetben a „ Perspektíva a Jövőért Alapítvány” 1185. Budapest, Tátra u.4 címet kell a borítékon feltüntetni.

A pályázatok beérkezési határideje: 2012.május 28. ( 24 óráig) A pályázatok elbírálása 2012.június 15.-ig történik meg. A legjobb első három munka jutalomban részesül, valamint a legjobban szereplő pályamunkát publikáljuk.

I.díj: 10.000.- Ft-os sportfelszerelési  utalvány

II.díj: 6.000.-  Ft-os sportfelszerelési  utalvány

III.díj: egy 3000.-Ft-os sportfelszerelési utalvány

A további hat jól teljesítő sikeres pályázó, egyenként 2000.-Ft-os könyvvásárlási utalványban részesül.

Az elbírálásban három tagú független civil zsűri segíti majd a kuratórium munkáját.

Tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy az elért díjakról tájékoztatást honlapunkon és a nyertesek által megjelölt  (e-mail) címre adunk.

Budapest, 2012. április 10.

Vígh Ilona  sk.

vezető  a kuratórium nevében

Nyilatkozat az én Édesapám pályázathoz

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM: Hírek, Pályázati felhívások | FRISSÍTVE: 2012. április 24.