Közkívánatra  ismét pályázatot hirdetünk „Apák napja” alkalmából!

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy egy jó apa szerepe olyan fontos, mint egy stabil épületben a tartószerkezet ami, véd, biztonságot ad és megsokszorozza a család erejét, aktivitását!

Az Alapítvány kuratóriuma tagsági kezdeményezésre rendkívüli ülésen döntött arról, hogy ismét meghirdeti” Az én édesapám”..vagy ”Az én nagypapám ..” pályázatot  rajz vagy  fogalmazvány formájában  (minimum egy A4-es, legfeljebb két oldal terjedelemben). A pályázaton  valamennyi magyarországi általános iskolai diák részt vehet.

A pályázat benyújtási  határideje:  2017.06.14.

Az első három helyezett et tárgyi jutalomban részesítjük. (sátor, utazó bőrönd,felfújható gumimatrac),további három sikeres pályázó pedig könyvjutalomban fog részesülni.

A pályázatot a Perspektíva a Jövőért Alapítvány email címére kérjük megküldeni  (perspektivaalapitvany@gmail.com)  saját névvel és osztály jelöléssel, egyben kérjük az iskola nevét  is  a dolgozat végén feltüntetni.

A díjnyertes munkákat 2017.június 18.-án (apák napján) publikálni fogjuk valamint a honlapunkon is szerepeltetjük.

Bízunk abban, hogy hasonló szép munkákat kapunk, mint korábban!

B u d a p e s t, 2017-05-15.

Vígh Ilona

Kuratórium vezető sk.

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM: Hírek | FRISSÍTVE: 2017. május 20.