Kolléganőnket kitüntették

Kolléganőnket kitüntették 2012.03.15 alkalmából.

“GONDOSKODÁS AZ EMBERÉRT-DÍJ”

A kerület szociális ellátásában, a kerületben élő lakosokért kiemelkedő tevékenységet végző, vagy e tevékenységet kiemelkedő módon elősegítő, támogató személyek és közösségek kitüntetésére alapított díj.

ŐRINÉ SZÉCSÉNYI EDIT

Őriné Szécsényi Edit az alapítvány megalakulása (2007) óta önkéntesként szervezi az alapítvány ügyeit, melynek eredményeként a Kassa utcai, a Szenei Molnár Albert, a Vajk-sziget iskolát, a Szemeretelepi református templom gyermeknapi programjait is támogatni tudtuk.

Sikeres rendezvény keretein belül szervezte meg a “Példaképem” pályázatot, amelynek védnökségét az államfő felesége, Schmittné Makrai Katalin asszony vállalta. A rendezvény a Kárpát-medencei ifjúságot mozgatta meg, mivel 641 pályázat érkezett az alapítványhoz. A pályázat publikálásával nemcsak jelentős feladatot vállalt magára, de sikeresen közvetítette az alapítók erkölcsi hitvallását is.

Munkájában kitartó és önzetlen, kapcsolatteremtő képessége kiemelkedő.

A kitüntetés adományozásával Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testülete magas színvonalú, kitartó, önzetlen és értékes munkáját köszöni meg.

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM: Hírek | FRISSÍTVE: 2012. március 15.