Kirándulás meghirdetése 2008 (Székelyföld)

Tárgy: 6 NAP SZÉKELYFÖLDÖN
2008.08.04. – 2008.08.09.
kirándulás meghirdetése

Tájékoztatjuk minden kedves támogatónkat, hogy alapítványunk a hátrányos helyzetű és veszélyeztetett gyermekek nyári táboroztatásának megsegítésére Erdélyi kirándulást szervez
2008. augusztus 04-09-ig Korond, Parajd (sóbánya), Szováta (fürdő), Bözöd (elárasztott falu) helységek érintésével. (Fakultatív utak megfelelő létszám esetén: Gyilkos-tó, Békás-szoros +1500Ft/fő, múzeumok, fürdő cca. +3EU/fő).

Elhelyezés: faházakban, két-háromágyas szobákban, zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőhelyiségekkel, valamint minden házban színes TV található. A panzió nagy kertjében lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és tábortűzgyújtásra is. A gyerekeknek játszótér: hinta, mászóka, madár les. Félpanziós (reggeli-vacsora) ellátás, és idegenvezetés.

A hat napos kiránduláson a részvételi díj 44.900.-Ft. (Az összeg a szállást, a félpanziós ellátást és az útiköltséget tartalmazza.)

Az indulás 2008.08.04-én 7.00-kor Budapesten a Népligeti buszállomásról lesz (Románia felé induló buszoknál). Az érkezés 2008.08.09-én 20-21 óra körül.

Befizetések:
1. rész – foglaló a meghirdetett kirándulási összeg 50%-a 2008.04.25-ig esedékes a jelentkezési lap leadásával.
2. rész – 2008.06.30-ig esedékes a fennmaradó 50% befizetésével.

Helybiztosítás a jelentkezés sorrendjében történik. A határidőn túl jelentkezők várólistára kerülnek, és visszamondás esetén tudjuk csak részükre a helyet biztosítani.

Befizetés az alapítvány 10918001-00000029-45250003 UniCredit Bank egyszámlájára történik, egyéb információ, jelentkezés a megadott e-mailen, illetve telefonszámon lehetséges.
(Kérésre, a befizetésről e-mailben visszaigazolást küldünk.)

(www.perspektivaajovoertalapitvany.hu)

Szíves támogatásukat és jelentkezésüket előre is köszönjük:

Az Alapítvány kuratóriuma

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM: Hírek, Kirándulás | FRISSÍTVE: 2008. április 24.