“Díjmentes honlap” pályázati felhívás

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány díjmentes honlap készítést ajánl fel a legjobb pályamunkát elkészítő ifjúsági tevékenységet ellátó karitatív szervezet részére!

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány a Cégügyek Városa Kft. felajánlásával, valamint a tárgyban kötött együttműködési megállapodás figyelembevételével korszerű, a webmenedzsment.hu honlapon szereplő igényes kidolgozású díjmentes honlap készítését vállalja a legjobb pályázati munkát benyújtó Magyarországon működő egyesület, intézmény, alapítvány, vagy ifjúsági szervezet részére.

1./ A pályázat feltétele legalább két éves igazolt karitatív tevékenység a (Bírósági végzés dátumától számítva).

2./ A pályázati űrlap hiánytalan kitöltése és elküldése. A pályázati űrlap online érhető el az alábbi címen: http://www.webmenedzsment.hu/palyazatok

3./ A pályamunkákat 2011. április 30-ig kell feltölteni a fent megadott honlap címen.

4./ Az elbírálás az igazolt tevékenység és közhasznúsági szempontok figyelembevételével történik a hivatkozott referenciák áttekintésével.

5./ Az elbírálásra 2011. május 31-ig sor kerül a győztes pályázó nevét a Perspektíva a Jövőért Alapítvány honlapján is közzétesszük.

6./ A honlap készítő cég a közzétételt követő nyolc munkanapon belül felveszi a kapcsolatot a nyertes pályázóval, és 60 napon belül elkészíti számára az ingyenes (költségtérítés nélküli) honlapot.

Minden kedves pályázónak sok sikert és további jó munkát kívánunk!

A pályázati űrlap http://www.webmenedzsment.hu/palyazatok oldalon érhető el.

Budapest, 2011. március 5.

Az Alapítvány kuratóriuma nevében:

Vígh Ilona sk.

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM: Hírek, Pályázati felhívások | FRISSÍTVE: 2011. március 5.